luni, 28 noiembrie 2011

Deschide o firma de livrari locale pentru cumparaturi

Tu ai fi dispus sa platesti cuiva sa faca lucrurile care tie iti displac? Cu siguranta ai plati cuiva sa faca lucrurile pe care tu nu le poti face sau care tie nu-ti plac.
Chiar daca tie ti se pare usor sa iti faci propriile cumparaturi nu toata lumea e la fel de norocasa sau la fel de agila. Iata un motiv pentru care multi ar plati pe cineva sa le faca si sa le livreze acasa cumparaturile. De fapt tu nu ai face altceva decat sa oferi la o scara mai mica serviciile pe care deja le ofera anumite magazine mari, atat online cat si offline, serviciul de livrare contractos la domiciliu.
O piata sigura pentru un astfel de serviciu sunt batranii carora varsta si conditia fizica nu le permite atat de multa mobilitate mai ales in anumite conditii meteorologice. Dar nu doar ei pot fi clientii tai. Vei vedea ca intre clientii tai sunt si tineri carora nu le permite timpul sa-si faca propriile cumparaturi. Acestea sunt detalii care te pot influenta in a-ti alege modalitatile de promovare a afacerilor tale din moment ce vei vrea cu siguranta sa fii vizibil si accesibil tuturor celor interesati de serviciile tale. De exemplu, cei tineri si ocupati e foarte probabil sa aiba o prezenta ridicata in mediul online deci ai putea investi o mica suma pentru a-ti face un site pe care sa-ti promovezi serviciul de livrari la domiciliu. Exista pe internet si multe alte modalitati prin care iti poti promova afacerea. De exemplu...

Fa bani cu propriul tau site de continut video

Trebuie doar sa arunci o privire atenta peste youtube ca sa iti dai seama ca videoclipurile sunt poate cel mai popular lucru pe internet. Dar probabil nu te-ai gandit niciodata sa iti faci propriul tau site care sa rivalizeze cu cele deja existente pe acest domeniu.
S-ar putea sa dureze ceva vreme pana ajungi la un nivel macar comparabil dar este cu siguranta o metoda buna de facut bani daca o faci cum trebuie. Ca o mica paranteza, cei de la YouTube, cand au infiintat siteul nu s-au gandit sa faca bani din asta. Erau niste studenti care nu avea bani de cablu si au pus la punct acest site pentru a avea cu ce sa-si umple timpul liber, in ideea ca userii vor incarca filmulete pe site si astfel ei vor avea la ce sa se uite. Cativa ani mai tarziu afacerea lor s-a vandut cu cateva sute de milioane de dolari. Probabil acum nici nu se mai uita la filmulete pe youtube pentru ca nu mai au timp deoarece sunt ocupati sa cheltuie toti banii aia.
Intrebarea este cum faci totusi banii dintr-un  astfel de site,

duminică, 27 noiembrie 2011

Cum sa faci bani cu mai multe bloguri de continut generat automat

Dupa cum deja am stabilit intr-un articol anterior, un blog este una din multele metode de facut bani. Daca elgi un subiect bun si publici continut cu regularitate - sa-l si monetizezi bineinteles, lucru despre care am aflat mai devreme intr-un articol despre cum sa faci bani din blog - iti poate aduce un venit frumusel , fara eforturi prea mari, totul din confortul propriei locuinte din fata calculatorului personal.
Dar desi unii oameni fac un venit decent si stabil din construirea si intretinerea unui singur blog, altii prefera sa foloseasca metode multiplicative pentru a gasi drumul spre succes. Asta este, chiar daca intr-un mod discutabil, modalitatea mai rapida si mai usoara de facut bani online, deoarece sa aduci un singur blog la nivelul necesar de notorietate la care sa iti produca destul de multi bani poate fi dificil.
Si iata ce trebuie sa faci.
Poti castiga diverse sume de bani scriind pe un singur blog, dar pentru a exemplifica mai bine, sa spunem ca ai creat un blog din care castigi 100 E/luna, un venit mai mare decat indemnizatia generala de somaj dar totusi destul de mic. Ce-ar fi daca ai avea inca 9 bloguri de acest gen si ai castiga 1000 E/luna?

vineri, 25 noiembrie 2011

Deschide o companie de servicii pentru animale

Daca iti plac animalele de companie acesta este un mod grozav de a vedea cat mai multe. Exista multe feluri in care ai putea face ceva profituri de pe urma oamenilor care au animale de companie. In functie de ce stii si iti place sa faci ai putea oferi un singur serviciu sau o gama larga de servicii.
 Alegerea uneui profil specific afacerii tale cu servicii pentru animale de companie depinde si de ce abilitati ai tu personal. Daca de exemmlu esti talentat la desen, in special tablouri cu animale, atunci cu siguranta vei castiga mai multi bani pictand tablouri cu animale pentru stapanii acestora decat scotand caini la plimbare. Daca esti iubitor de animale atunci nu exista un job mai bun decat unul care te pune in postura de a petrece toata ziua timp intre ele. Partea cea mai grozava a deschiderii unei firme care sa ofere servicii pentru animale de companie e faptul ca iti poti face programul cum vrei tu, chiar daca uneori esti constrans sa ti-l mai faci si in functie de programul proprietarilor clientilor tai. Dar presupunand ca mai ai un job sau mai desfasori si o alta activitate, ai putea sa strecori in programul tau, unde ai timp liber, cate un client pentru o ora de dresaj canin, pentru pictarea unui tablou, pentru o plimbare sau pentru orice altceva include gama ta de servicii oferite. Deci ar fi practic o sursa de venit auxiliara, care nu iti poate oferi neaparat venituri substantiale dar din care se pot castiga totusi niste bani destul de frumosi, fara prea mari eforturi si facand un lucru care iti place.

miercuri, 23 noiembrie 2011

Cum sa vinzi fotografii ca sa faci bani

 Daca ai un oarece talent cu aparatul de fotografiat atunci sa stii ca am o veste buna pentru tine. Pe internet exista oamei care s-ar putea sa fie interesati de fotografiile tale. Daca stii unde sa iti faci cont si ce fotografii trebuie sa inscrii, s-ar putea sa realizezi ca deja stai pe o suma frumusica de bani.
 Pe langa faptul ca poti valorifica pe bani frumosi fotografiile pe care deja le ai facute, nu te opreste nimic sa continui sa faci fotografii, eventual care sa corespunda cererilor clientilor inscrisi pe siteurile pe care esti inscris si tu, pentru a-ti asigura o clientele rapida si astfel si rapiditatea tranzactiei. Deci iei camera foto, deschizi calculatorul, si ne apucam de facut bani. Pentru mai multe informatii citeste mai departe.