joi, 15 decembrie 2011

Fa bani scriind articole publicitare sau reclame pentru produse si servicii

Unii oameni sunt in mod natural mai abilitati sa faca bani din afaceri online, pur si simplu deoarece mediul online estedisponibil 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana. Daca stii ce sa faci ai putea face bani in mod continuu doar scriind cateva articole.
Un alt avantaj al acestui tip de afacere online este faptul ca nu e nevoie de multi bani pentru a incepe (poti efectiv sa controlezi ce cheltui pana la ultimul leu) si poti face aceasta afacere in stilul tau personal fara sa te grabeasca sau sa te opreasca ceva anume. Secretul este sa stii ce produse sau servicii sa promovezi si sa castigi banii.
In fiecare zi exista un grup de oameni care castiga bani frumosi din scrisul unor articole scurte pentru produse sau servicii la alegerea lor. Asta este de fapt o sarcina foarte simpla odata ce deprinzi metodele si stii exact cum sa o faci, si lucrul fantastic la aceasta afacere online este faptul ca tu personal nu e nevoie sa vinzi absolut nimic.
Asadar sa iti explic si cum anume poti sa faci bani din articole platite pentru produse.

marți, 13 decembrie 2011

Deschide-ti un Internet Cafe in cartier la tine

Oricat ar parea de greu de grezut, nu toata lumea are acces la internet de acasa si chiar si cei care au se intampla sa plece in vacanta fara sa aiba laptopul cu ei si sa aiba nevoie sa-si verifice mailul.
Acest lucru nu face decat sa iti deschida tie posibilitatea de a le pune la dispozitie acest serviciu de acces la internet printr-un internet cafe. Aceasta este o idee de afacere care evident necesita o oarecare investitie deoarece pentru a-ti face un internet cafe trebuie sa detii sau sa achizitionezi cateva calculatoare, routere, acces la internet, spatiul efectiv in care va functiona internet cafe-ul, autorizatii, etc. Ai putea eventual sa-ti cauti un asociat pentru asta, dar chiar si asa, inainte sa te arunci intr-o astfel de afacere trebuie sa te gandesti bine. Un internet cafe poate fi o afacere profitabila dar totusi deschis la intamplare s-ar putea sa fie un esec lamentabil care sa te lase cu un stoc marisor de calculatoare pentru uzul tau personal.
Primul lucru la care trebuie sa te gandesti este unde iti vei pozitiona internet cafe-ul.

vineri, 9 decembrie 2011

Vinde spatiu publicitar pe masina ta

Unii dintre noi prefera sa faca bani fara prea mult efort, iar asta este cu siguranta una din metodele de facut bani care functioneaza tocmai fara eforturi prea mari. Odata ce iti faci treaba itiniala nu ramane decat sa iti vezi de treburile tale zilnice in mod normal.
Exista doua modalitati de a pune in aplicare aceasta idee de facut bani, dar orice decizie ai lua exista cateva lucruri pe care trebuie sa le iei in considerare. In primul rand va fi necesar sa fii in masina destul de mult si sa circuli suficient ca sa merite pusa in aplicare ideea, iar in al doilea rand va trebui sa-ti mentii masina intr-o stare foarte buna si foarte curata tot timpul.
Vanzarea de spatiu publicitar pe masina ta e o metoda grozava de a-ti genera un venit lunar in plus, avand in vedere ca deja circuli foarte mult si esti deja sa platit sa faci ceea ce faci ca ocupatie principala.
Exista multe companii care te-ar putea contracta pentru a-si plasa reclama pe masina ta dar trebuie sa ai in vedere cateva detalii inainte de a accepta orice oferta. In primul rand acesta este un serviciu ca oricare altul pe care tu il prestezi ca sa fii platit si nimeni nu ar trebui sa iti ceara bani pentru chestia asta nici la inscriere nici cu vreo alta ocazie, deci daca ti se percepe vreo taxa de inscriere in vreun program atunci ai apelat la locul gresit.
E foarte bine sa te interesezi un pic de orice companie care iti da posibilitatea sa iti inscriptionezi masina cu reclama lor pentru a vedea cat de seriosi sunt. Cauta si online pe forumuri informatii despre acest serviciu, eventual chiar despre firma cu care intentionezi tu sa colaborezi pentru a afla mai multe detalii. Vei fi surprins sa descoperi ca marea majoritate a oamenilor sunt mai deschisi la a-si impartasi experientele negative pe care e-au avut cu o companie decat pe cele pozitive, deci daca au gresit undeva sansele sa afli sunt foarte mari.

joi, 8 decembrie 2011

Fa-ti un site cu idei si livrari de cadouri

Multi cred ca nu pot avea propriul site pe care sa vanda diverse lucruri pentru ca nu au banii necesari pentri aprovizionare si nu au nici spatiul necesar pentru depozitarea acesteia.
Dar exista o modalitate prin care poti vinde orice online fara a fi nevoit sa pui mana pacar pe unul dintre obiectele pe care le vinzi, si anume, prin livrare directa.
Acesta nu este una dintre cele mai simple si mai bune metode de facut bani online, dar iti da si posibilitatea de a vinde mai multe articole decat ai putea in vanzari directe. Esti interesat?