joi, 15 decembrie 2011

Fa bani scriind articole publicitare sau reclame pentru produse si servicii

Unii oameni sunt in mod natural mai abilitati sa faca bani din afaceri online, pur si simplu deoarece mediul online estedisponibil 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana. Daca stii ce sa faci ai putea face bani in mod continuu doar scriind cateva articole.
Un alt avantaj al acestui tip de afacere online este faptul ca nu e nevoie de multi bani pentru a incepe (poti efectiv sa controlezi ce cheltui pana la ultimul leu) si poti face aceasta afacere in stilul tau personal fara sa te grabeasca sau sa te opreasca ceva anume. Secretul este sa stii ce produse sau servicii sa promovezi si sa castigi banii.
In fiecare zi exista un grup de oameni care castiga bani frumosi din scrisul unor articole scurte pentru produse sau servicii la alegerea lor. Asta este de fapt o sarcina foarte simpla odata ce deprinzi metodele si stii exact cum sa o faci, si lucrul fantastic la aceasta afacere online este faptul ca tu personal nu e nevoie sa vinzi absolut nimic.
Asadar sa iti explic si cum anume poti sa faci bani din articole platite pentru produse.
Mai intai trebuie sa te inscrii pe un site care ofera multe produse afiliate, toate sub acelasi acoperis virtual. Cele mai bune online la ora actuala, dintre cele straine de exemplu, dar cu siguranta exista si romanesti sunt Comission Junction (care iti da oportunitatea de a promova o multime de produse din tot felul de domenii) si ClickBank (care este axat mai mult pe produse digitale).
Aceste doua siteuri pe care le-am folosit eu drept exemple sunt cu inscriere gratuita si prin intermediul lor poti promova orice numar de produse scriind mici articole despre ele prin intermediul Google AdWords sau a altor programe similare.
In timp ce poti face reclama platita oriunde, programele Pay Per Click sunt cele mai bune de folosit deoarece nu te costa nimic atat timp cat nu da nimeni click pe anuntul scris de tine. Informandu-te cu exactitate cu privire la modul de functionare al acestor programe si citind toate informatiile puse la dispozitie pe siteurile acestora vei putea sa obtii cele mai bune rezultate din fiecare anunt sau articol pe care il scrii.

Poti dealtfel sa dirijezi trafic spre produsele pe care le promovezi construind siteuri dedicate si scriind si anunturi pe care sa le plasezi pe acestea. Ideal este sa incepi la un nivel mic si sa te dezvolti incet incet pe masura ce intelegi mai bine programele. Publicitatea Pay Per Click poate fi scumpa daca te arunci tare fara sa faci mici teste pe diverse produse pentru a vedea mai intai cum sunt receptate de public, asa ca fii atent si alege cu atentie primele cateva produse pe care doresti sa le promovezi.
Cea mai buna strategie este sa alegi o suma fixa de bani ca plafon zilnic. Tu scrii anuntul cu codul tau de referent, il promovezi prin Google AdWords fixandu-ti un plafon de 5 E/ zi spre exemplu. Evident cu o suma atat de mica nu vei putea promova mai mult de 2-3 produse concomitent. Asigura-te ca iti notezi cu strictete toate detaliile campaniilor si strategiilor pe care le pui in aplicare pentru a tine minte care dintre ele functioneaza si care nu, iar dintre cele care functioneaza, care functioneaza mai bine si aduc mai multi bani, pentru ca in cele din urma important este sa faci bani.
Detaliul cel mai important care ii atrage pe cei interesati spre aceasta metoda de facut bani online este faptul ca dureaza doar cateva minute sa scrii fiecare anunt sau fiecare mic articol publicitar - iar beneficiile pe termen  lung pot fi enorme. Poti inca sa castigi o suma de bani pentru un anunt pe care l-ai scris cu luni de zile in urma, asa ca, cu cat creezi mai multe anunturi de-a lungul timpul cu atat vor fi mai bune rezultatele.
O alta capacana in care nu trebuie sa cazi, e important sa nu alegi pentru promovare doar produsele care iti plac tie. Acorda alegerii produselor timpul necesar pentru a le identifica pe cele mai cautate si pe cele mai cumparate, pentru ca alegand doar ce iti place tie s-ar putea sa ratezi ocazii importante cu profitabilitate foarte mare.
Deci daca te-ai hotarat sa faci bani, poti sa te duci chiar acum pe Commission Junction, iti faci un cont, studiezi bine toate informatiile puse la dispozitie de ei, pe scurt iti spun eu, primesti 2$ pentru fiecare user inscris care te are ca refeeral, si 20% din vanzarile acestuia. Firma nu emite CEC-uri mai mici de 25$ iar plati se fac si in Romania. Mult cu succes cu aceasta metoda de facut bani online! Si nu uita sa te intorci sa lasi un comentariu in care sa ne povestesti despre reusita ta sau sa faci eventuale alte recomandari.

Un comentariu: