joi, 8 decembrie 2011

Fa-ti un site cu idei si livrari de cadouri

Multi cred ca nu pot avea propriul site pe care sa vanda diverse lucruri pentru ca nu au banii necesari pentri aprovizionare si nu au nici spatiul necesar pentru depozitarea acesteia.
Dar exista o modalitate prin care poti vinde orice online fara a fi nevoit sa pui mana pacar pe unul dintre obiectele pe care le vinzi, si anume, prin livrare directa.
Acesta nu este una dintre cele mai simple si mai bune metode de facut bani online, dar iti da si posibilitatea de a vinde mai multe articole decat ai putea in vanzari directe. Esti interesat?

Si ce anume e livrarea directa? Simplu! E procesul prin care tu promovezi niste articole pe care le vinde o anumita companie. Nu le stochezi tu personal. Cand cineva comanda articolul respectiv pe site-ul tau, persoana respectiva plateste la tine iar tu plasezi mai departe oridnul de livrare la compania care vinde efectiv si faci plata acolo, dar tu nu platesti pentru produs intreaga suma de bani incasata ci platesti doar pretul net pe care il solicita compania respectiva plus taxele de livrare, iar surplusul este profitul tau. Nu trebuie decat sa plasezi comanda si sa furnizezi companiei datele clientului tau in vedere livrarii.
Sa facem niste calcule sa vedem exact de unde faci banii. Daca tie clientul iti plateste pentru, sa zicem o jucarie de plus, 60 RON + 15 RON taxe postale, iti trimite in total 75 RON. Tu la randul tau platesti companiei respective suma de 40 RON cat presupun ca e pretul produsului in lista lor + 15 ROn taxe postale. Acest mic volum de munca iti genereaza un profit de 20 RON. Si asta e doar la o singura vanzare.
Mai bine decat atat ar fi sa faci un site pe care sa le sugerezi oamenilor idei de cadouri si sa le si livrezi la cererea acestora. Asta e una dintre ideile de afaceri functionale deoarece se adreseaza unui public foarte larg si ai clienti pe toata durata anului, cu o aglomerare foarte mare de comenzi in perioada sarbatorilor cu ocazia carora se ofera cadouri. Toata lumea are de cumparat un cadou pentru cineva in orice luna a anului indiferent ca e vorba de o aniversare, o zi de nastere, o onomastica, Ziua Indragostitilor sau de Craciun. Asadar daca iti populezi siteul cu o multime de idei de cadouri pentru oameni de ambele sexe si de diferite varste vei avea sanse destul de mari sa incepi sa faci vanzari si implicit sa faci bani, foarte repede.
Probabil acum de intrebi cum gasesti firmele acestea care livreaza la domiciliu si la care poti plasa comenzi pentru alti destinatari urmand ca tu sa achiti pretul produsului. Nimic mai simplu. Daca citesti articolul acesta inseamna ca deja esti la calculator si esti conectat la internet. Poti incepe prin a cauta pe google "livrari cadouri" sau termeni similari de cautare si vei gasi o multime de situri si de firme care se ocupa cu asa ceva. Ulterior poti trimite un mail la ei la contact si poti semna un contract in sensul acesta sau se pot gasi tot felul de modalitati de colaborare. Tu vei fi practic un retailer pentru firme care vand si en-gross. Exista posibilitatea ca la un volum foarte mare de vanzari sa primesti chiar si bonusuri sau reduceri de la firmele respective si astfel rata ta de profit va fi si mai mare decat calculul initial. Chiar daca gasesti firme care vand produsele care te intereseaza pe tine dar totusi nu ofera posibilitatea livrarii la domiciliu, sau nu au nimic afisat pe site in sensul acesta, incearca totusi sa le trimiti un mail sa vezi daca nu e rezvolvabila problema. Nu te costa nimic si nu face nici un rau nimanui. Cel mai rau lucru care se poate intampla este sa nu iti raspunda la mail, dar in general companiile mari si care se respecta raspund tuturor mailurilor, chiar daca raspunsul este nefavorabil si nu vine in intampinarea nevoilor tale.
Acum nu-ti mai ramane decat sa stabilesti ce fel de produse vrei sa vinzi pe siteul tau, ce adaosuri vrei sa practici, pentru ca desi interestul este sa faci bani cat mai repede si mai usor, nu trebuie nici sa-ti sperii clientii. Apoi poti sa-ti pui la punct, daca te pricepi, si un set de filtre de cautare pentru cadouri, astfel clientii tai au posibilitatea sa gaseasca pe siteul tau cadoul potrivit pentru persoana sarbatorita doar prin bifarea catorva casute cu privire la varsta, sexul si ocupatia acesteia.
Mult succes cu aceasta idee de afacere online si spor la facut bani!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu