joi, 24 februarie 2011

Cum sa faci bani pe Facebook

   Daca nu ai auzit pana acum de Facebook esti cu siguranta unul din cei foarte putini ramasi care nu au auzit. Este una dintre cele mai mari retele de socializare de pe internet si de aceea ofera posibilitatea de a intra in contact cu oameni care gandesc la fel ca tine si care au interese comune cu ale tale.
   In timp ce majoritatea retelelor de socializare nu accepta publicitatea directa si evidenta pe paginile lor, Facebook nu face parte din aceasta categorie. EI permit utilizatorilor sa isi promoveze produsele si serviciile catre alti utilizatori si chiar au setat si pus la dispozitia utilizatorului o platforma proprie tocmai in acest scop.

   Imediat ce ti-ai facut cont pe Facenbook, daca scopul tau este sa faci si bani din asta, este sa te gandesti cum vrei sa te prezinti. Spun asta pentru ca nu trebuie neaparat sa fii tu insuti pentru a face bani cu ajutorul Facebookului. Nu uita ca vrei sa atragi atentia unui grup anume de oameni, asa ca trebuie sa devii cunoscut ca fiind cineva care este oarece expert cand vine vorba de un anumit subiect. Asa ca alege cu atentie!

   Deci am stabilit ca trebuie sa te adresezi unei nise populare pentru care ai un oarece interes si tu insuti, ca astfel sa si cunosti cat se poate de detaliat subiectul. Daca esti deja o oarece prezenta web in aria respectiva,  vei vedea ca asta iti va fi de foarte mare ajutor pentru ca astfel tot mai multi oameni vor incepe sa afle despre tine si despre cunostintele tale legate de subiectul respectiv.
   Pentru inceput poti incepe sa postezi pe Facebook anunturi cu vreun obiect de-al tau nefolositori, care inca e in stare buna si crezi ca ar fi de interes pentru membrii grupului tau de pe facebook. Daca de exemplu gasesti undeva de vanzare un pachet cu multe carti, fie intr-un bazar, la cineva acasa sau pe un site de vanzari online, daca esti convins ca ar fi o afacere buna, le poti cumpara si poti posta anunturi cu fiecare separat pe pagina ta de Facebook in scopul de a obtine profit din vanzarea lor.
   Daca dispui si de un buget pentru publicitate si ai si alte site-uri pe care vrei sa le promovezi poti incerca sa dai anunturi pe Facebook sa vezi ce beneficii obtii de pe urma lor. Foarte important, pentru ca sigur se merita, este sa cititi sectiunea de Ajutor de pe Facebook, veti descoperi niste utilizari destul de interesante ale contului, la care nici nu v-ati gandit macar.
   Beneficiul principal al faptului ca esti membru pe Facebook este faptul ca poti contstrui si folosi orice numar de aplicatii care sa aiba diverse functii pe pagina profilului tau. Politica Facebook nu este una care sa interzica membrilor retelei sa obtina beneficii materiale personale din faptul ca sunt inregistrati in aceasta retea, de aceea intr-adevar foarte multi oameni posteaza pe contul sau pagina de Facebook linkuri catre siteuri personale externe. Atat membrii cat si echipa de dezvoltatori ai Facebookului lucreaza constant la noi si noi aplicatii cu ajutorul carora tot mai multi utilizatori sa-si poata construi pagini care sa corespunda nevoilor fiecaruia. In principiu cam astea sunt motivele pentru care vei putea face bani cu ajutorul Facebookului daca vei stii sa iti creezi un brand personal. Gandeste-te bine ce vrei sa faci si du-ti visul la implinire. Daca ai deja un site sau un blog vei putea fara nici o problema sa creezi o legatura intre acesta si profilul tau sau pagina ta de Facebook, folosind aceeasi denumire pentru amandoua, spre a putea fi gasit mai usor pentru oricare dintre sursele de cautare.
    In timp ce unii isi folosesc pagina de Facebook pentru a genera trafic unor site-uri externe, altii traiesc destul de bine doar din pagina de Facebook. Cum? Simplu! Si-au "presarat" pe pagina de Facebook o serie de linkuri afiliate catre diverse produse bancare sau de alte feluri si se descurca destul de bine financiar castigand destul de multi bani din asta. Nu s-a imbogatit nimeni dintr-o pagina de Facebook, dar este cu siguranta o metoda in plus de a face bani pe internet.
   Acum mai ramane doar sa iti faci cont sau pagina de Facebook si faci din numele tau un brand pe care toata lumea sa il asocieze cu ideea de expert in ceea ce tine de subiectcle sau produsele pe care le promovezi tu.
   Cat timp tu faci asta mie nu-mi ramane decat sa iti urez sa faci bani cat mai multi! Spor in toate!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu