vineri, 18 februarie 2011

Fa bani raspunzand la chestionare online platite

   Cauti o metoda legala de facut bani online? Poate ti-ai dori sa ai niste bani in plus de cheltuiala sau poate ai nevoie de bani sa-ti platesti facturile. Oricum ar fi, sa fii platit pentru a completa niste chestionare poate fi un mod distractiv si antrenant de a castiga niste banuti in plus.
   De fapt, exista foarte multi bani de facut - si lucrul cel mai bun e ca ii poti castiga in timpul tau liber. Oricand ai cateva minute sau cateva ore libere, poti face bani.

   Si pe langa toate astea, e si usor. Odata ce te vei fi inscris la compania cea mai potrivita de chestionare online, tot ce trebuie sa faci este sa iti verifici mail-ul si sa alegi cele mai interesante chestionare, si imediat incepi sa faci bani in fiecare clipa in care completezi spatiile libere.
   Vrei sa incepi sa faci bani imediat?

   Viziteaza site-ul si introdu datele tale (este un serviciu gratuit) si vei incepe sa primesti chestionare sa completezi si sa incepi sa castigi bani. Da click AICI pentru a incepe acum!
   Daca te intrebi de ce i-ar pasa cuiva de parerea ta, ba chiar sa te mai si plateasca pentru ea, continua sa citesti. Exista un motiv pentru care poti face bani reali din chestionare:
   Nenumarate companii, inclusiv cele mai mari corporatii internationale, incearca in disperare sa afle ce vor consumatorii si sunt dispuse sa plateasca sume mari de bani pentru cercetari de piata. Insa au o singura problema. Cum pot lua ei legatura cu tine, consumatorul? Nu e chiar atat de usor cum poate pare la prima vedere. Si din acest motiv isi angajeaza companii de cercetare de piata pentru a-i ajuta sa afle ce parere au consumatorii despre produsele lor si spre ce vor sa se orienteze in viitor. In acelasi timp companiile doresc sa afle si ce i-ar convinge pe oameni sa le cumpere produsele sau sa apeleze la serviciile lor. Daca te inscrii acum, pe langa faptul ca faci bani, participi si tu la aceasta remodelarea pietelor de consum prin aceasta metoda noua care pune clientul pe primul loc.


   Un alt aspect placut al acestei activitati este si faptul ca ai posibilitatea sa afli despre aparitia unor produse noi inainte ca ele sa apara in magazine. S-ar putea sa ai ocazia sa joci si jocuri video care inca nu au fost lansate sau sa vezi trailere pentru filme care inca nu au fost terminate de filmat. Si partea cea mai buna.... esti platit pentru "eforturile" tale.
   Toate acestea pentru ca si compania (oricare ar fi ea) gaseste simplitate si rapiditate in aceasta metoda. Ei te platesc pe tine, tu completezi chestionarul. Tu te alegi cu banii iar ei cu informatiile necesare pentru optimizarea produsului sau a serviciului cu privire la care ai fost chestionat. Si fie ca iti vine sa crezi sau nu, chiar si atunci cand platesc cate cativa dolari catorva mii de oameni, chiar si pentru un chestionar scurt, ei de fapt economisesc sume enorme de bani comparativ cu eventualele costuri oportunate de utilizarea altor metode de cercetare de piata. Si e mult mai ieftin sa previna decat sa suporte consecintele  foarte costisitoare ale unor greseli deja comise.
   Acum probabil te intrebi de ce este nevoie pentru a te conecta cu acele mari companii si sa fii platit pentru a-ti impartasi parerea. Tot ce trebuie sa faci este sa gasesti chestionarelre potrivite, iar cel mai usor mod de a face asta e sa te alaturi unui club care este specializat in a-si ajuta clientii ca mine si ca tine sa gaseasca chestionarele care sunt platite cu cei mai multi bani. Astfel am cautat pe internet si am gasit ceea ce cred eu ca sunt cele mai bune site-uri de chestionare online. Spre deosebire de multe alte site-uri acesta ofera accesul la acest serviciu gratuit. Si pe langa faptul ca iti ofera acest serviciu gratuit, se si specializeaza in a-ti gasi cele mai bune chestionare care chiar se platesc. Imediat ce te inscrii si te conectezi cu cateva companii pe care ei le recomanda, vei incepe sa primesti chestionare de completat..... si vei incepe sa castigi bani.

   Daca nu va intelegi cu site-ul al carui link l-am pus eu la dispozitie mai sus deoarece atat site-ul cat si chestionarelre sunt in limba engleza, nu e nici o problema. Exista foarte multe siteuri ale unor diverse firme din romania care pun la dispozitie acelasi serviciu tot gratuit. Recrutari in aceste scopuri se fac si pe site-urile specializate in ocuparea fortei de munca de genul E-JOBS, Best-Jobs, etc.
   Acestea fiind spuse... cheia e la tine. Ramane acum sa cauti partenerul cel mai potrivit pentru tine si sa incep sa faci bani. Din aceasta activitate nu poti ajunge  la castigaruri fabuloase dar cu rabdare, ceva munca si ceva timp poti ajuunge ca castigi chiar un salariu mediu pe economie, din confortul propriei tale case, cu un program pe care ti-l faci tu dupa bunul plac sau dupa necesitati. Nu ai nevoie decat de conexiune la internet si un calculator, pe care, daca citesti acest articol presupun ca deja le ai. Asadar sa pornim fabrica de bani!

2 comentarii:

  1. Uite un articol despre companii romanesti care platesc pentru sondaje online: http://www.how-to-do.ro/bani/cum-sa-faci-bani-cu-sondaje-de-opinie-online

    RăspundețiȘtergere
  2. daca vreti sa va rotunjiti veniturile, va invit sa va inregistrati accesand link-ul de mai jos http://Mix-Fag.com/?ref=1153097

    RăspundețiȘtergere