vineri, 18 martie 2011

Fa bani branduind domenii noi pentru vanzare

    Branduirea este un aspect foarte important in orice afacere si aici e locul unde intervii tu cu aceasta metoda deosebita de facut bani.
    Foarte des unii au planuri mari pentru un site pe o anumita tema, dar calea de la idee pana la realitate e mai lunga decat cred ei la inceput. Daca cineva ar putea sa parcurga acest inceput de drum pentru ei, unii ar fi dispusi sa plateasca pentru acest serviciu.... si asta e serviciul pe care o sa inveti tu in cele ce urmeaza sa-l oferi.
   Branduirea de domenii noi le da oamenilor o baza ferma pentru inceperea unui nou site ceea ce e mai usor decat sa cumpere un domeniu nou si sa inceapa ei de la 0. Daca ai un ochi format pentru a gasi domenii profitabile si iti place sa construiesti siteuri de la zero, poti sa faci multi bani in domeniul asta. Te intrebi cum?


    Aceasta metoda de facut bani se pune in practica pornind de la un domeniu bun. Documenteaza-te un pic si vezi ce subiecte genereaza mai mult trafic si apoi cumpara un domeniu care fie are cuvinte cheie in componenta fie e o expresie des utilizata intr-unul dintre aceste domenii de mare interes.
   Odata ce ai numele domeniul trebuie sa te apuci de construit un site pe el, dar nu discutam aici de un site mare cu mult continut. Ideea este sa faci un site care sa nu aiba mai mult de 1-2 pagini. Tu trebuie ca in aceste doua pagini sa creezi un artil relevant pentru ce ar putea face cineva cu acest domeniu, deci in esenta siteul va fi efectiv o reclama la domeniul respectiv.
   Cand cineva cauta pe internet termeni care au legatura cu sdomeniul respectiv dau peste siteul tau unde vor vedea pagina construita care contine numele siteului (adica domeniul web) si un template interesant care poate fi folosit productiv de persoana care eventual cumpara siteul. Ai putea in acelasi timp sa creezi siteul ca pe un blog scriind un singur articol pe el in care sa explici ca este de vanzare si care ar fi avantajele unui potential cumparator.
    De fapt ce faci tu aici e mai mult decat sa vinzi un domeniu web. Tu vinzi un pachet care contine domeniul web, un template, faptul ca siteul deja exista in arhivele motoarelor de cautare fie si cu doar acea simpla pagina pe care o are deocamdata plus ideea efectiva pe care ar putea-o pune cineva in aplicare pe siteul respectiv, ideea pe care o detaliezi in articolul despre care vorbeam mai sus. Si pentru ca oferta ta consta intr-un pachet poti solicita un pret mai mare. Exista antreprenori care vand siteuri branduite la modul descris mai sus cuc ateva sute de dolari pachetul pretul variind in functie de cat de popular e subiectul la care se refera numele domeniului.
  In pachetul cu domeniul si toate celelalte poti sa introduci si un logo pentru site, un logo pe care  poti sa il creezi tu sau pe care poti sa il concepi apeland la ajutorul unui specialist. Astfel poti sa adaugi la pretul pachetului si pretul logoului, iar cu cat pachetul oferit de tine contine mai multe lucruri, cu atat pretul e mai justificat.
   Odata ce vei fi cumparat cateva domenii web si le vei fi vandut ca pachete in conditiile descrise mai sus vei avea idei tot mai bune de subiecte pe care te pricepi sa le branduiesti. Ai putea sa-ti faci propriul site unde sa-ti promovezi aceste servicii si fie sa te concentrezi pe anumite subiecte fie sa incerci sa prospectezi piata mergand pe orice profil pentru a vedea ce se cauta mai mult si ce se vinde mai bine.
   Daca mai ai si alte idei pentru metode de facut bani simte-te liber sa le lasi scrise intr-un comentariu in fereastra de mai jos si le dezvoltam impreuna. Mult succes!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu