marți, 1 martie 2011

Cum sa faci bani pe Twitter

    Peste tot pe internet auzim despre alte si alte siteuri de socializare online ca ofera utilizatorilor posibilitati nelimitate. Twitter este un site de genul acesta, plin de posibilitati si in acelasi timp este un site care castiga tot mai multa popularitate zi de zi. Membrii siteului "twitteresc" zi de zi si pe altii dintre prietenii, rudele si colegii lor de servici. Se pare ca toata lumea, indiferent de varsta are cont pw twitter, si credeti sau nu, foarte multi fac si bani din chestia asta. Da, ai inteles corect, poti face bani cu Twitter. Ai ocazia sa te alaturi si tu miilor de membri care castiga bani din contul de Twitter. Chiar daca nu te va face milionar peste noapte, Twitterul iti ofera totusi posibilitatea de a face bani de cheltuiala.

   Twitter ofera multe oportunitati de facut bani
   Exista cateva moduri in care poti face bani cu Twitterul. Inainte sa incepi sa faci efectiv bani trebuie sa aduni cat mai multe contacte. Se poate vedea la o simpla rasfoire a unor conturi ca unii ajung si la 20.000 followeri la o luna sau doua de la inscriere. Imagineaza-ti ca daca ai vinde ceva doar la 1% dintre followerii tai deja vei fi vandut produsul respectiv la 200 de oameni. Oportunitatile de a face bani sunt nelimitate cu Twitterul asa ca fa-ti cat mai multi prieteni cu putinta si  incearca sa legi si relatii oarecum personale, in masura in care permite mediul online, cu utilizatorii respectivi. Cu cat ai mai multi prieteni pe Twitter cu atat ai mai multe sanse sa faci bani mai multi.
   
   Cum devii afiliat pe Twitter
      Marketingul afiliat este una dintre cele mai bune metode de facut bani online facand destul de putine in sensul de munca efectiva. Cele mai multe companii de afiliere ofera un program de afiliere oricum e interesat. Gaseste o companie care pune la dispozitie un program de afiliere (de obicei il vei gasi in partea de jos a paginii, langa Termeni si Conditii), inscrie-te in program si asteapta sa fii contactat de catre ei.Ei iti vor verifica pagina de Twitter pentru a se asigura ca ofera oportunitati bune de vanzare a produselor lor. Odata ce te-au acceptat in programul lor de afiliere esti gata sa incepi.
   Formuleaza un anunt atractiv pentru produsul respectiv si publica-l spre a fi vazut de toti followerii tai si cu cat convingi mai multi followeri sa cumpere produsul (prin formularea anuntului) cu atat vei face mai multi bani.
Din moment ce Twitterul este o retea de socializare in crestere continua la fel sunt si posibilitatile tale de a castiga bani din asta. Exista si companii care platesc doar daca cineva da click pe linkul de afiliere si ajunge la ei pe site fara ca neaparat sa si cumpere produsul, dar acest lucru e destul de rar intalnit. Deci am stabilit ca marketingul afiliat e o metoda de facut bani foarte populara asa ca daca tot ai o pagina de Twitter (cine nu are?) ai putea la fel de bine sa si castigi niste bani din asta in acelasi timp.
 
   Fa bani pe Twitter cu RevTwt
   RewTwt e o platforma care se ocupa cu CPC (cost per click) si iti ofera posibilitatea de a face bani din tweeturile tale. Pentru cei care nu sunt familiarizati cu Twitterul, tweeturile sunt mesaje si postari pe care le afisezi pe pagina ta de Twitter.
   Inscrie-te si fa-ti un cont cu RevTwt iar ei iti vor verifica profilul de Twitter. Dupa ce fac asta, ei iti vor permite sa afisezi anunturi la diferite produse si servicii pe pagina ta de Twitter. De fiecare data cand cineva da click pe aceste anunturi tu poti sa faci bani.
   Dupa cum vezi si Twitterul e o metoda foarte buna de facut bani iar secretul este sa iti faci cat mai multi followeri posibil asa ca fa-ti cat mai multi prieteni cu putinta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu