joi, 17 martie 2011

Faci bani si castigi premii participand la concursuri online

    Cei mai multi oameni se concentreaza pe metode de facut bani online, dar ce-ar fi sa-i castigi? Asta e o arie in care ai putea spera chiar sa faci multi bani intr-o perioada destul de scurta. Si nu castigi neaparat doar bani. Masini de lux, computere, vacante, cumparaturi gratuite, un an de facturi platite, un plin la masina, combustibil pentru un an.... poti sa te gandesti la orice si sa cauti pe internet si probabil vei gasi un concurs la care sa castigi asa ceva. Secretul este sa stii cum sa incepi in cel mai scurt timp posibil si sa stii unde sa cauti.
   Ti s-a intamplat vreodata sa cunosti pe cineva care pare a fi norocos decat toata lumea? Ei sunt oamenii care au o multime de bani de cheltuit pe masini si vacante frumoase, chiar prea multi bani pentru genul de servici pe care il au.
   Exista doua raspunsuri posibile (legale) la aceasta dilema. Fie au o afacere pe care o conduc de acasa despre care sunt foarte secretosi, fie participa la foarte multe concursuri online.
    Exista bineinteles multe competitii si in mediul offline la care poti sa participi dar avantajul competitiilor si concursurilor online este faptul ca sunt mai rapide ca perioada de desfasurare de obicei si nici  nu trebuie sa alergi de nebun dupa fluturasi, taloane sau cine stie ce altceva pentru a putea sa participi. Totul se face online ceea ce inseamna ca poti participa la mai multe concursuri decat ai putea participa offline.

    Cel mai des intalnit tip de concurs online este cel in cadrul caruia raspunzi unei intrebari cu variante multiple de raspuns iar apoi completezi un talon electronic cu toate datele tale atat personale cat si de contact si gata, esti in concurs. Cat despre intrebarile de la inceputul procesului de inscriere cele mai multe sunt usoare si chiar daca sunt ceva mai complicate oricum in cateva minute vei reusi sa gasesti raspunsul corect tot online.
    Regula de aur a acestei activitati, sa spunem a meseriei de participant la concursuri online, este ca trebuie sa participi la cat mai multe concursuri pentru a avea cat mai multe sanse sa castigi ceva. Popularitatea si mediatizarea foecarui concurs variaza si multi oameni au tendinta sa participe doar la concursurile ale caror premii ii intereseaza in mod deosebit. Unele concursuri nici nu ating numere foarte mari de participanti asta insemna ca fiecare participant are sanse mai mari la un premiu. Asadar este in interesul tau sa te scrii la toate concursurile online care iti ies in cale.
    Oricum daca ajungi in situatia de a castiga ceva ce nu iti place sa ce nu iti trebuie poti sa scoti premiul la vanzare intr-un magazin online. Despre vanzarea online de bunuri personale am discutat deja intr-un articol precedent. Cu aceleasi sanse de reusita poti scoate bunul la vanzare si publicand un anunt legat de asta in ziarul local sau pe postul de televiziune local. Asta nu e decat un alt mod prin care poti face bani din concursurile online.
    Multe companii lanseaza concursuri online si pentru a-si face o idee despre cum sa promoveze sau sa vanda un viitor produs incercand astfel sa vada ce impact are acesta asupra pietei, iar in acelasi timp isi fac o baza de date consistenta de adrese de mail si eventual chiar si numere de telefon valide la care sa isi promoveze si ofertele viitoare. Inscriindu-te in concurs si punandu-le la dispozitie aceste informatii inseamna ca accepti ca in viitor sa primeste oferte promotionale.
    Pentru a preveni inundarea adresei tale de mail cu astfel de emailuri promotionale iti recomand sa iti faci o alta adresa de mail in acest scop. Fa-ti o adresa de mail cu care sa te inscrii la concursuri online pe care trebuie doar sa o verifici din cand in cand sa vezi daca nu ascunde intre multele mailuri promotionale si vreun mail prin care sa fii instiintat ca ai castigat ceva.
    Poti foarte usor sa gasesti o multime de concursuri online cautand pur si simplu "concurs online" intr-un motor de cautare. Daca vrei sa fii mai sigur pe rezultatele generate de cautare adauga si "cu premii". Exista multe siteuri care promoveaza astfel de concursuri, siteuri care iti permit inscrierea gratuita iar apoi iti ofera acces tot gratuit la o multitudine de astfel de ocazii de a castiga ceva. Asta e o modalitate foarte buna de a economisi timp din moment ce gasesti toate concursurile intr-un singur loc. Chiar daca folosesti si alte metode de facut bani pe internet, participarea la concursuri online e usoara si rapida si trebuie sa fii nebun sa nu adaugi si asta pe lista ta de preocupari cat esti la calculator. Poate vei avea chiar mai repede decat te astepti o masina nou nouta parcata in fata blocului fara sa platesti un leu pentru ea.
   Daca mai ai si alte idei pentru metode de facut bani simte-te liber sa le lasi scrise intr-un comentariu in fereastra de mai jos si le dezvoltam impreuna. Mult succes!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu