sâmbătă, 26 martie 2011

Fa bani din parcare domenii

    Ce poti sa faci odata ce ai cumparat un nume de domeniu? Construiesti un site in jurul lui si in scenariul cel mai fericit vei reusi sa faci ceva bani scriind continut de calitate si folosind anunturi Google Adsense. Corect?
    Pai poti sa faci fie asta fie sa cumperi domenii pe care sa le folosesti pentru un scop cu totul diferit - care implica in general si mult mai putina munca. Parcarea domeniilor expirate e una din putinele metode de facut bani care iti pot asigura continuitatea unui venit frumusel fara sa faci absolut nimic. Stiu ca pare uimitor dar sa vedem totusi care sunt dedesubturile.

    O multime de nume de domenii expira in fiecare zi si fiecare dintre ele reprezinta o oportunitate pentru tine sa faci bani. Presupunand ca stii ce tipuri de domenii sa cumperi in primul rand, poti incepe cat de curand sa-ti generezi un venit destul de bun din acest tip de activitate.
    E evident ca popularitatea domeniului conteaza foarte mult deoarece cu cat numele domeniului e un cuvant sau un grup de cuvinte cat mai uzual si mai des cautat de utilizatorii de internet cum ar fi de exemplu "carti de credit", e un exemplu de domeniu care ar genera venituri bune, va avea foarte mult trafic si eventual se va si vinde la pret mai bun cand devine cineva interesat de el, Acestea sunt genul de domenii pe care vrei sa pui mana cand se elibereaza.
    In primul rand fa-ti cont la un provider de domenii care practica preturi rezonabile si care ofera si serviciu de parcare pentru domenii. De asemenea trebuie sa cauti un provider care pe langa calitatile mai sus mentionate iti permite si sa parchezi un numar mare de domenii, pentru ca odata ce incepi vei vrea sa te tot diversifici si sa cumperi tot mai multe domenii.
     Premisa pe care se bazeaza toata ideea de parcare de domenii este ca nu trebuie sa construiesti nici un site. Parcare inseamna practic sa publici pe adresa domeniului respectiv o singura pagina care se presupune ca doar sta acolo si castiga niste bani pentru tine in timp ce tu iti faci siteul destinat domeniului respectiv.
    Dar in articolul asta nu discutam despre cum sa construiesti un site. Tot ce trebuie sa-ti monetizezi unica pagina afisata la adresa domeniului tau si sa profiti de pe urma traficului pe care il ai. Daca alegi bine numele domeniului, in concordanta cu cuvintele cheie cautate pe internet in fiecare minut din fiecare zi vei avea trafic instantaneu catre pagina ta, deci vei putea practic sa profiti de pe urma traficului pe care domeniul il avea deja.
    Cei mai multi dintre providerii de domenii care au si serviciu de parcare pentru domenii iti vor oferi instrumentele necesare pentru a-ti monetiza pagina. Exact ca si in cazul anunturilor Google AdSense este foarte importanta ca reclamele tale sa se adreseze utilizatorilor care iti vor gasi siteul in motoarele de cautare in urma anumitor cautari. Asadar, daca numele domeniului tau contine cuvintele "produse naturiste" tu iti vei face pagina cat mai atragatoare pentru cei care cauta produse naturiste.
    Folosind cele mai bune combinatii de cuvinte cheie (acestea le poti afla folosind orice keyword too disponibil gratuit online) vei putea sa alegi cele mai "performante" cuvinte cheie pentru subiectul ales de tine, in cautarea unui nume de domeniu. S-ar putea sa dureze putin pana reusesti prin procesul incercare - eroare, s-ar putea sa te alegi si cu vreo doua domenii care nu produc nimic pentru ca se vor dovedi a fi alegeri neinspirate, dar toate astea nu fac decat sa te ajute sa iei decizii mai bune in timp, iar la sfarsit nu ramane decat placerea de a vedea in fiecare zi cum iti creste profitul cu fiecare click pe care il dau vizitatorii tai pe anunturile din pagina ta.
    Odata ce ai achizionat domeniul si l-ai parcat, iar acesta a inceput sa faca bani, nu-ti mai ramane decat sa incepi cautarile pentru un cumparator. E bine sa o iei incet in aceasta afacere si sa cumperi cate 1-2 domenii concomitent, cel putin la inceput. Odata ce vei fi parcat vreo cateva domenii, vei fi obisnuit cu acest sistem, vei vedea si cum se fac platile si vei fi reusit chiar si sa vinzi vreun domeniu, poti incepe sa te gandesti la mai multe nume ingenioase de domenii pe care sa le cumperi, sa le parchezi si sa le publici ulterior spre vanzare.
Exista persoane care fac acest lucru la un nivel destul de avansat ajungand sa detine poate si cateva sute de domenii si sa faca zilnic profituri substantiale fara sa miste macar un deget. Asta este de fapt si frumusetea acestei metode de facut bani, odata ce ai cumparat si setat domeniul si pagina de pe acesta nu-ti mai ramane nimic de facut pentru ca totul e automat.
    Daca mai ai si alte idei pentru metode de facut bani simte-te liber sa le lasi scrise intr-un comentariu in fereastra de mai jos si le dezvoltam impreuna. Mult succes!

2 comentarii:

  1. Buna, ma gandeam la o idee ce consta in creearea unui blog pe tema jocuri de indemanare. Cred ca e ceva foarte util in ziua de azi. Foarte multe persoane joaca la casino sau alte jocuri oferite de casele de pariuri, si ceva strategii sau ponturi ar fi bine primite.

    RăspundețiȘtergere
  2. daca faci ceva pentru jocuri de indemanare incearca sa te axezi pe un numar limitat de jocuri si sa scrii tot ce se poate despre acestea de la regulament, tipuri de joc intalnite pe diferite siteuri, strategii de joc, care sunt siteurile de profil care platesc mai bine, eventual si exemple de povesti ale unor oameni care poate traiesc jucand asa ceva. Mult succes cu ideea ta!

    RăspundețiȘtergere